dimarts, d’octubre 17

Crema de carbassó amb trompetes


He de confessar que aquesta és una variant de la recepta de la crema de carbassó de la Mare. La variació correspon a l'afegit: les trompetes, trompetes de la mort collides al Montseny i assecades a la Vil•la.

Per fer-la necessitem: 4 carbassons, 2 patates mitjanes, 2 porros i un grapat de trompetes de la mort seques.

Es pelen, tallen i sofregeixen les verdures a poc a poc, amb oli d’oliva suau fins que quedin un poc rosses (poquet!)

En un bol es remullen les trompetes (jo les poso un moment al microones que així també taquen l'aigua.

S'afegeixen les trompetes a l'olla i es deixa que es sofregeixin un minut.

Amb l'aigua de les trompetes (i la que sigui necessària) es cobreix tot d’aigua i es deixa bullir una mitja hora.

Finalment es passa pel ”turmix” i s'adreça de pebre i sal.

Les trompetes li donen un gust fort però molt bo, ara això si, com veieu el color no és el més agraït però el sabor si!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, i les trompetes amb pasta com es fan?

Records Amb Truc

Oriol Cisteró i Fortuny ha dit...

A mi la pasta es que no em va massa i per tant tampoc en sóc molt bon cuiner...

Ho sento.