dijous, de juny 29

Magret amb salsa agredolça



Magret d'anec, comprat en una gran superficie, no es més car que un bon troç de carn de vedella.

Seguint les instruccions de Carme Ruscalleda a 'Cuinar per ser feliç',

1)es practiquen uns talls a la pell del magret per ajudar a perdre el greix.
2)Es posa a foc baix 4 minuts en una paella antiadherent sense oli, amb la pell a sota.
3)es retira l'oli que ha fet i es dora a foc fort durant 1 minut l'altre cara de la peça.
4) es cou al forn (190º 2min)

I la salsa, seguint recepta de I, neta de cuinera:

2 cullerades de melmelada (millor fruites rojes)
1 cullerada de mostassa de gra
el suc d'1a llimona
2 cullerades de brany (en aquest cas un SOLERA de l'AVI)

Es posa tot a la mateixa paella on hem cuit el Magret, amb l'oli i tot, i es remena i deixa reduir uns minuts.

Finalment es talla el Magret, es mescla amb la salsa i...

A MENJAR!!!!